Etusivu

Tehdään seuraava projekti yhdessä!

ITfox Oy on pirkanmaalainen ohjelmistokehitykseen, verkkopalveluihin sekä verkkosivuihin erikoistunut yritys.

Palvelumme

Tarjoamme kattavasti erilaisia palveluja ohjelmisto- sekä verkkosivukehitykseen. Olemme käytettävissä myös ELY-keskuksen rahoituksen sekä Business Finlandin myöntämän häiriötilannerahoituksen kautta. Rahoitus on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta. Rahoituksen avulla yritys voi kehittää uusia tuotteita tai toimintatapoja.

Pilvipalvelut

Toteutamme asiakkaan tarpeen mukaisia, räätälöityjä pilvipalveluja. Tähän sisältyy pilvipalvelun toteutus, mukaan lukien monimutkaiset tausta-ajot, sekä palvelun verkkosivut.

Verkkosivut ja hakukoneoptimointi

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja sekä verkkokauppoja WordPress-alustalla. Toteutamme myös hakukoneoptiomointia niin uusille kuin jo olemassa oleville sivustoille.

Ohjelmistokehitys ja integraatiot

Teemme monimuotoisia ohjelmistoprojekteja käyttöliittymistä monimutkaisiin taustaprosesseihin.

Data Storage Design

Suunnittelemme perinteisiä relaatiotietokantoja (SQL Server, Oracle) sekä uudempia tietovarastoja (Mongo, Azure Cosmos DB).

PLM & PDM

Vankka kokemus tuotteen elinkaaren ja tuotetiedon hallinnan järjestelmistä, erityisesti Enoviasta ja Aras Innovatorista.

Tuotteemme

TassuApu pitää lemmikkisi terveys- ja harrastustiedot kätevästi kännykässäsi! TassuAvulla lemmikin terveyden ja harrastusten seuraaminen käy kätevästi niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Tue lemmikkisi hyvinvointia, me tuemme sinua.

TassuAvun englanninkielinen, maailmanlaajuinen versio on Pawesomer.

Asiakkaamme

Lisäksi olemme tehneet projektityötä isoille asiakkaille, viimeksi Microsoftille.

Yhteistyö ITfoxin asiantuntijoiden kanssa oli joustavaa, sujuvaa ja mutkatonta. Lopputulos on sekä teknisesti että visuaalisesti erinomainen. ITfoxin eri osa-alueiden asiantuntijat muodostavat yhdessä timanttisen tiimin. Suosittelen lämpimästi!

Minna Talsta, ASIANAJOTOIMISTO ASKEL

Anssi, and his company, have had a significant role in helping our business to develop. Anssi has excellent skills both on product management and related R&D process as well as on the IT side to build great applications. I would warmly recommend and provide reference for his services on product management solutions.

Mika Pehkonen, HMD Global