Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Rakennamme pilvipalveluita sekä natiivisovelluksia asiakkaan tarpeiden mukaan

Miksi pilvipalvelut ja natiivisovellukset ovat sijoittamisen arvoisia?

Pilvipalvelut ja sovellukset ovat nykyaikainen ja selkeä tapa luoda lisäarvoa niin yritykselle ja yrityksen asiakkaille tai tuotteelle.

Pilvipalvelut ja sovellukset sitouttavat asiakaskuntaa

Ei ole salaisuus, että hyvin suunnitellut ja käyttäjäystävälliset palvelut saavat asiakkaat palaamaan takaisin. Ihmisten huomiosta kilpaillaan kovemmin kuin koskaan. Pilvipalvelut ja sovellukset ovat arkipäivää ja aidosti hyvä palvelu on jokaisen tuotteen pitkäjänteisyyden edellytys.

Pilvipalvelut ovat joustavia

Pilvipalvelut ovat saatavilla ja toimivat eri laitteilla, on sitten kyseessä puhelin, tabletti tai tietokone. Usein käyttöön tarvitaan vain nettiselain ja mahdollisesti nettiyhteys. Tämän vuoksi ne ovat erittäin joustavia.

Pilvipalvelut ovat visuaalisesti näyttäviä ja helppokäyttöisiä

Pilvipalveluiden avulla asiakkaan tai esimerkiksi työntekijän on helppoa ja tehokasta työskennellä. Pilvipalvelut myös integroituvat jo olemassa oleviin tietojärjestelmiinja mahdollistavat tietojen esittämisen selkeässä ja helposti sulatettavassa muodossa.

Mitä meistä sanotaan?

Yhteistyö ITfoxin asiantuntijoiden kanssa oli joustavaa, sujuvaa ja mutkatonta. Lopputulos on sekä teknisesti että visuaalisesti erinomainen. ITfoxin eri osa-alueiden asiantuntijat muodostavat yhdessä timanttisen tiimin. Suosittelen lämpimästi!

Minna Talsta, ASIANAJOTOIMISTO ASKEL

Anssi, and his company, have had a significant role in helping our business to develop. Anssi has excellent skills both on product management and related R&D process as well as on the IT side to build great applications. I would warmly recommend and provide reference for his services on product management solutions.

Mika Pehkonen, HMD Global

Mitä olemme tehneet aiemmin

Suurin julkinen pilvipalvelumme on TassuApu. TassuApu pitää lemmikkisi terveys- ja harrastustiedot kätevästi saatavilla missä vain! Tue lemmikkisi hyvinvointia, me tuemme sinua.

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä ja jutellaan sinulle sopivasta ratkaisusta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita +358 50 524 1674