SEO-auditointi

Oletko miettinyt verkkosivujesi näkyvyyttä?

Kuinka hyvin verkkosivusi näkyvät Google-hauissa?

Kuinka monta kävijää sivuillasi on?


Haluaisitko nousta ylemmäs hakutuloksissa?

Teemme sivustosi SEO-auditoinnin ilmaiseksi!

Miksi SEO auditointi on tärkeää?

Miksi SEO-auditointi on tärkeää?

Ihmiset hakevat tietoa tuotteista ja palveluista ensisijaisesti Googlen kautta, joten hakutuloksissa on tärkeä sijoittua mahdollisimman ylös. SEO-auditoinnissa selvitetään sivuston alkutilanne ja mahdolliset ongelmat, jotka saattavat vaikuttaa sijoitukseen. Näin sijoitusta hakutuloksissa voi parantaa, mikä taas lisää myyntiä ja yhteydenottojen määrää.

Mitä SEO-auditointi tarkoittaa?

Mitä SEO-auditointi tarkoittaa?

SEO-auditoinnissa selvitämme sivustosi löydettävyyden ja hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Arvioimme sisällön, hakusanojen kuin teknisten ongelmien vaikutuksen sivustosi sijoitukseen hakutuloksissa. Hakukonenäkyvyyden kartoitus auttaa tunnistamaan Google-näkyvyyttä haittaavat ongelmat ja mahdolliset parannuskohteet. Sivuston SEO-auditointi on maksuton, mutta korjaavat toimenpiteet eivät kuulu kartoitukseen.

SEO-hakukoneoptimointiin kannattaa panostaa

Hakukonenäkyvyyteen kannattaa panostaa

Hyvä sijoitus hakutuloksissa nostaa sivuston näkyvyyttä ja näin kävijämäärää ja yhteydenottoja sekä kauppoja pitkäaikaisesti. Maksullinen mainonta on verrattain kallista ja vaikutukseltaan lyhytaikaista. Hakutulosten ensimmäisellä sivulla sinun ei tarvitse maksaa mainostamisesta vaan saat näkyvyyttä luonnollisesti.

SEO-auditointi auttaa sivustoasi kehittymään

Autamme sivustoasi kehittymään

Parannamme sivustosi löydettävyyttä hakukoneoptimoinnin avulla. Teemme sisältö- ja hakusana-analyysin, jolla valitsemme sivuillesi parhaat hakusanat, joilla asiakkaat löytävät sivuston.  Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisia WordPress-sivustoja ja sivujen uudistuksia, tietenkin hakukoneoptimoituina!

Ota meihin yhteyttä, jos haluat parantaa sivujesi näkyvyyttä ja nostaa sivujesi kävijämäärää

Mitä meistä sanotaan?

Yhteistyö ITfoxin asiantuntijoiden kanssa oli joustavaa, sujuvaa ja mutkatonta. Lopputulos on sekä teknisesti että visuaalisesti erinomainen. ITfoxin eri osa-alueiden asiantuntijat muodostavat yhdessä timanttisen tiimin. Suosittelen lämpimästi!

Minna Talsta, ASIANAJOTOIMISTO ASKEL

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä ja sovitaan SEO-auditointi

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita +358 50 524 1674